ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

by tatiana
Βιογραφικό Σημείωμα

Πρώτο βάπτισμα εως Α’ μάγειρας [ για τέτοια τύχη μιλάμε η γυναίκα ] σε ιταλικό εστιατόριο [2000-2003 ] μετά έκανα ένα πέρασμα από το Kitchen Bar [ πρώην Νεράιδα ή αλλιώς το μαγαζί της LADY Άντζελας ….κάνω come back ..come back στον ερωτά σου..και μπράβο και μαγκιά σου..] ως Β’ μάγειρας που μαζί με αυτό το πέρασμα δίδασκα και στα Τ.Ε.Ε Αλίμου ως ωρομίσθια καθηγήτρια [ 2003-2007 ] και στα ΙΕΚ Κηφισίας. Δηλώνουμε συμμετοχή με μαθητές μου στον γαστρονομικό διαγωνισμό μαγειρικής EXPRO XORECA και παίρνουμε το αργυρό μετάλλιο στο ζεστό θαλασσινό πιάτο. [ πάρα πολύ περήφανη ]. Αρχίζω να φτιάχνω κάποια μενού για μαγαζιά ωραία πέρασα και εκεί συναντήσεις , τσακωμούς και δοκιμές όνειρο το σενάριο.
Το 2007-2013 είμαι Α’ μάγειρας σε δημόσιο παιδικό σταθμό [ the perfect job ] , κάνω και μια επιμέλεια ύλης και food styling φωτογράφισης για το βιβλίο ΜΕ..ΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ εκδόσεις Διόπτρα έτσι για να έχουμε κάτι να κάνουμε… στην συνέχεια είμαι εξωτερικός συνεργάτης για την σχολή μαγειρικής για παιδιά Kids Cooking Club. Το 2013 κάνω το food styling στο Queen Burger Γλυφάδα και ξεκινάω συνεργασία για την εκτέλεση συνταγών και food styling για το περιοδικό Γλυκές Ιστορίες και βοηθός food stylist- φωτογράφου για το περιοδικό Olive ,γράφω συνταγές και για το Real Taste.
2016-2017 και μέχρι σήμερα διδάσκω στην σχολή μαγειρικής ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

ΤΕΛΟΣ.ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy